taxiID biedt online diensten aan meer dan 2750 geregistreerde taxibedrijven. Onze klanten variëren van grote taxicentrales tot kleine zelfstandigen. taxiID levert maatwerk voor taxiorganisaties van elke omvang.

De producten van taxiID zijn gebruiksvriendelijk, zeer snel te implementeren binnen uw organisatie en hebben een direct merkbare efficiency verbetering tot gevolg. Ritten kunnen sneller dan ooit worden ingevoerd, verwerkt en uitgegeven. Onze producten versnellen en stroomlijnen het ritverwerkingsproces, zodat uw medewerkers zich volledig kunnen richten op het bieden van de allerbeste service. 

Zowel de communicatie met uw klanten, als het ritverwerkingsproces op de centrale en de koppeling met u chauffeurs op straat, het productenpakket van taxiID voorziet in alle wensen van uw taxionderneming.

Voor geen van onze diensten zijn investeringen in server hardware en ingewikkelde installaties vereist, ook over updates, onderhoud en backups hoeft u zich geen zorgen meer te maken. Alle online producten zijn in abonnementsvorm af te nemen tegen zeer interessante tarieven. In het menu producten hebben wij alle mogelijkheden voor uw organisatie op een rijtje gezet.