Reseller worden?

Webdesign, internetadvies of marketing is uw kernactiviteit, maar u wilt uw klanten graag een totaalpakket aanbieden en uiteraard hoort daar ook een bestelmogelijkheid voor taxiritten bij! Met het taxi bestelformulier heeft taxiID de meest gebruikvriendelijke en geavanceerde bestelmogelijkheid gecreerd welke eenvoudig binnen de door u gemaakte en of gehoste website te integreren is. 
 
Hiermee worden de volgende functionaliteiten aan de website toegevoegd:
  • Makkelijk invoeren door autocomplete voor alle Nederlandse adressen.
  • Selecteren van luchthavens, NS-Stations of bijvoorbeeld P+R plaatsen óf ingeven op basis van postcode.
  • Uitgebreide ritprijsberekingsfunctionaliteit. Dynamisch op basis van zelf in te geven grondslagen afgezet tegen een online routeplanner of op basis van zelf in te geven vaste tarieven.
  • Standaard koppelingen met SMS Gateway voor optionele SMS-bevestigen + automatische email bevestigingen met self service functionaliteit zodat de klant de reservering mogelijk achteraf online nog kan wijzigen.
  • Standaard koppelingen met online betaalmogelijkheden voor oa. iDeal en Creditcard en standaard koppelingen met veelgebruikte taxi planningspakketten of de taxiID Online Ritagenda.
  • En nog veel meer.. de taxiondernemer kan alle gewenste instellingen zelf in het online taxiID profiel configureren. 
Waarom reseller worden?
Zo kunt u niet alleen meer service bieden aan uw klanten, maar u ontvangt ook een aantrekkelijke terugkerende resellerpremie over de bestellingen die u bij ons plaatst. taxiID hanteert aantrekkelijke resellerpremies voor haar resellers. Zo ontvangt u 25% premie op de opstartkosten en abbonnementskosten van het eerste jaar!

Voorbeeld
U wenst gebruik te maken van het taxiID bestelformulier voor de website van één van uw klanten en heeft een reseller overeenkomst met taxiID.
U vraagt de klant om zelf kosteloos een taxiID account voor zijn bedrijf aan te maken via www.taxiID.nl/registreren. Na het aanmaken van het account kan de klant met het opgegeven gebruikersnaam en wachtwoord inloggen op www.taxiid.nl/inloggen. Na inloggen vindt de klant onder het kopje "Mijn Producten/Productinstellingen" de HTML code waarmee u het formulier op de website kunt integreren.

Indien de klant overgaat tot aanschaf van 10 taxiID Ultimate licenties met een totaal van  €100,- opstartkosten, dan hoort hierbij de volgende berekening.
 
U krijgt in totaal € 430,00 resellerpremie:
  • 25% op € 100,- opstartkosten = € 25,00
  • 25% op 10x € 13,50 abonnementskosten (maand)  = €405,- (jaar)